L’Ajuntament encén el campanar en favor dels drets humans i les dones refugiades

Per quart any consecutiu les sineueres i els sineuers han vist encès el campanar de Santa Maria de Sineu.

En contra de moltes veus que durant aquests dies preconaven als cafès locals la falta de sensibilitat de l’Ajuntament, l’equip de govern Cs-PP s’ha adherit a la reivindicació promoguda pel departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell Insular.

Foto: Ajuntament de Sineu

Entre les 18:31 i les 18:55 hores s’han observat fins a sis bengales vermelles enceses al voltant de l’arrembador de la torre parroquial. Cal destacar que des de la contrada sineuera s’han pogut veure les bengales de localitzacions com el Puig d’Alaró o el campanar de Muro.

És importar destacar que totes aquestes accions, iniciades pel govern de Gent per Sineu i assumides pel Partit Popular, no són més que un brindis al Sol. En definitiva, una flor no fa estiu i berenar frit no és fer matances