Glòria, la ‘benedicció climàtica’ que fa endarrerir la de Sant Antoni

Nombrosos mitjans de comunicació i de previsió meteorològica alerten sobre l’arribada de la borrasca ‘Glòria’, una depressió atmosfèrica que preveu fins a 120 litres per metre quadrat en dotze hores i vents de més de 100 quilòmetres per hora a les Illes Balears.

Aquesta previsible benedicció climàtica ha fet prendre mesures a la parròquia de Santa Maria de Sineu i a l’equip de govern. En aquest sentit, les populars beneïdes de Sant Antoni previstes per demà han quedat suspeses i es preveu la seva celebració el diumenge dia 26 de gener. L’Ajuntament, a través de les xarxes socials muncicipals -Facebook, WhatsApp, Instagram i Twitter-, ha alertat de la mala previsió i avisa que el diumenge vinent les beneïdes tindran els mateixos premis i gratificacions.

Recordem que després de dos o tres anys magríssims respecte a aquest esdeveniment popular, l’equip de govern preveu dotar la sortida de carrosses, bísties, comparses i infants vestits amb premis i gratificacions ben gustosos.