Portes obertes per la ocupabilitat

El centre Mater Misericordiae organitza una jornada de portes obertes per convidar a empreses locals a conèixer les persones que es formen al seu taller ocupacional i promocionar la inserció laboral d’aquestes.

Aquesta jornada, que forma part del Projecte Horitzó, és possible gràcies a una iniciativa del Fons Social Europeu i l’obra social de CaixaBank. L’objectiu és apropar el talent de les persones amb discapacitat intel•lectual a les empreses, en vista a la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. La trobada es durà a terme a les instal•lacions de l’Hospital, el dilluns 3 de febrer entre les 16:30 i les 19:00 hores.

Recordem que Mater Sineu fa feina per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual des del naixement i fins la vellesa i que disposen d’espais oberts a tota la ciutadania.

La participació a aquesta trobada requereix inscripció prèvia via email.