Terratrèmol (?)

Segons informen nombrosos mitjans de comunicació digital i l’Institut Geogràfic Nacional ahir vespre vam patir un terratrèmol de 2,1 graus Richter.

El moviment continu de l’escorça terrestre és més que una realitat. Avui, quan el rellotge marcaven 02:50 hores, el Pla de Mallorca ha estat sacsejat per aquest petit terratrèmol que ha tingut el seu epicentre a 9 km de profunditat. Aquest tipus de sismes quasi no són perceptibles i estadísticament al món se’n calculen uns 1000 per dia.

Pot ser que anit passada sentíssiu una sensació semblant a una remor i penséssiu que era un somni. Doncs no era així. L’epicentre del sisme s’ha ubicat entre Sant Joan, Petra i Vilafranca i maldament la proximitat, emergències no ha rebut cap avís sobre el fet.

Això sí, des que s’ha desvetllat la notícia el terratrèmol és el rum rum del dia.