L’Ajuntament torna a la imatge de 2014 i estrena web

 

Fa poques hores els usuaris del social media han advertit el canvi de la imatge corporativa de l’Ajuntament de Sineu, que ha tornat a la ‘S’ multicolor elegida en concurs públic durant la legislatura 2011-2015.

Durant els quatre anys anteriors el govern Confit havia desenvolupat la seva pròpia imatge corporativa, deixant aparcada la guia corporativa que havia estat presentada en la fira de Maig de 2014, per l’aleshores regidora de Cultura i Turisme de l’ajuntament comandat per Pere Joan Jaume.

El retorn a l’estratègia corporativa elegida en concurs ha anat acompanyat per la publicació de la nova plana web de la corporació local, una pàgina desenvolupada per TICMallorca que ve a substituir la que ha estat vigent pràcticament des de 2012.

Segons un comunicat publicat en la pròpia pàgina municipal, l’espai està en proves i manquen seccions a publicar.