El poliesportiu de Son Matgí guanya noves infraestructures

L’Ajuntament de Sineu ha enviat avui, a les principals agències de comunicació, un comunicat de premsa informant sobre la finalització de la instal•lació de la coberta del camp de futbol municipal.

Segons el consistori, la dotació pressupostària d’aquesta instal·lació ha estat possible gràcies a les modificacions de crèdit aprovades a finals de 2019 a iniciativa de l’equip de govern i està valorada en trenta-dos mil euros.

El batle Mulet afirma que “haver realitzat aquesta obra és un èxit col·lectiu que hem volgut assolir en els primers sis mesos de la legislatura”. La primera vara afirma que “la infraestructura respon a una demanda social històrica i és una fita important dins de la política de renovació de les instal·lacions esportives”.

Per la seva banda el Club Esportiu Sineu ha manifestat per les xarxes socials la seva satisfacció davant l’estrena de les renovades graderies el cap de setmana vinent.

L’execució de l’obra ha anat a càrrec de l’empresa local Ferreria Toni Costa SL i constitueix una de les primeres fites promesea i aconseguides pel nou equip de govern.