Més rua que mai

El capvespre d’ahir, 22 de febrer, Sinei fou omplert de la música, el renou i el color previs a la corema.

A les 16.20 hores partia la rua de sa Plaça en direcció al pavelló municipal de la carretera de Lloret, a on es va celebrar un concurs de disfresses i hi va haver animació infantil. A més, s’hi oferí berenar pels més joves; la quintada del 2000 despatxà sucs i entrepans de foie-gras a preus populars.

Com a anècdotes es pot destacar la participació de Rafel Gelabert ‘Mariner’ damunt l’escenari, animant l’al•lotea amb el grup musical Mamballetes, o la caracterització de l’equip de govern, a qui per primera vegada se l’ha vist endiumenjat en una festa de carnestoltes.

Àliens, cavernícoles, emojis, ballarines de samba i una enorme cuina infantil destacaren entre els participants. Cal destacar la nombrosa participació, amb més d’una dotzena de nombroses i originals comparses, a part dels disfrassos per parelles i individuals.

La jornada carnavalesca ha finalitzat de pen entrada la matinada al teleclub, a on els Quintos 2000 han organitzat la tradicional festa per adults.