Cornetes i tambors sonen des de teulades, balcons i terrats

Avui, 5 d’abril, és diumenge de Rams i la banda de Sa Quintana ens ho ha volgut recordar.

A les 11 del matí s’ha començat a sentir per diferents barriades de Sineu el típic so de les cornetes i els tambors al pas de processó. Els infants i joves que integren la banda musical de l’Ajuntament no han volgut perdre’s l’obertura de la Setmana Santa, i a causa de la quarentena han fet sonar els instruments des de balcons, teulades i terrats. Imatges i gravacions d’aquest moments s’estan fent virals en les xarxes socials i diversos grups de whatsapp i telegram.

L’impuls del jovent, un cop més, anima el cor del poble sineuer. Cal destacar que, a més, comencen a circular per grups de whatsapp diverses imatges de persones col·locant rams d’olivera i palmes de fasser als portals de les seves cases.

La setmana santa ha arribat.