Un Sant Marc reprogramat

El confinament derivat de l’epidèmia del coronavirus va suposar la suspensió de Sant Marc i Sa Fira, dos puntals de l’agenda sineuera.

Malgrat tot, des de l’Ajuntament s’ha aconseguit treure endavant un improvisat però complet programa de festes patronals, que s’ha difòs amb un espai web propi, en vista de la impossibilitat de repartir exemplars físics, carrer a carrer, com seria normal.

El programa abarca des d’avui, 20 d’abril, fins al diumenge de la Fira. És destacable la col•laboració d’empreses privades, com els centres esportius locals, i d’associacions, com el Club de Gimnàstica Rítmica i l’Obra Cultural Balear.

És important esmentar, a pesar de les xifres de morts i infectats i les conseqüències socioeconòmiques del problema sanitari, que el poble necessitava un entreteniment per fer més amable el pas del temps tant a adults com a infants.