Neix “SineuTelevisió”

Els mitjans de comunicació digitals es fan ressò del naixement de Sineu Televisió, un projecte que molts sineuers i sineueres han vist aparèixer a Facebook.

Amb més de 400 seguidors a les xarxes socials, aquest nou projecte dirigit per José Luís Ruiz pretén informar i entretenir a la població local parlant de l’actualitat de Sineu i de fora. L’impulsor d’aquest projecte afirma al digital TotBalears que es tracta “d’una idea fruit del confinament i que neix amb humilitat”. El promotor ja té experiència al món de la comunicació, en ser participant de les tertúlies de la ràdio RACMallorca.

El director d’aquest nou mitjà compta amb la col·laboració d’altres sineuers com Joan Niell i d’artistes i tertulians d’altres localitats; de fet, ja s’han publicat algunes produccions referents a música i lifestyle. En un vídeo publicat ahir en la plataforma DailyMotion, els caps de llista de Ciudadanos, PSOE, GxSineu i PP donen la benvinguda a aquesta nova plataforma. Vegeu-lo aquí.

SineuTelevisió enriqueix la comunicació local sumant-se al mitjà de l’Obra Cultural Balear, la revista Dingola, i el nostre humil portal digital. Encerts i ventura!