Dia 6 de maig ja “farem dimecres”

L’Ajuntament ha difòs avui matí un comunicat  que afirma que dia 6 de maig Sineu tornarà a fer dimecres. Això sí, només se despatxarà fruita i verdura i les parades s’establiran a la plaça d’es Fossar per complir les normes de distanciament entre persones.

Segons l’equip de govern, la recuperació del mercat setmanal va lligada al compliment d’una sèrie de normes sanitàries per part dels venedors, i la instauració d’una distància prudencial de dos metres entre venedors i compradors, i de cinc metres entre les paradetes dels comerciants.

El consistori recorda que maldament no fos obligatori suspendre la celebració dels mercats, així es va decidir tenint en compte que l’ampli teixit comercial local podia donar resposta a les demandes dels sineuers i que el mercat local podria fer un efecte reclam respecte a persones d’altres poblacions.

Aquest anunci ja va ser comentat per la tinent de batlessa de Mercats, Francesca Ramis, ahir horabaixa, al programa 5 dies d’IB3 Televisió.