Son Matgí se posa en marxa

La Sala ha fet públic, amb un missatge de whatsapp i diverses publicacions a les xarxes socials, la reobertura d’algunes instal•lacions del poliesportiu de Son Matgí.

En concret es tracta de les pistes de Tennis i el velòdrom de ciclisme en pista. Ambdós serveis compten amb limitacions d’aforament i s’exigeix la reserva dels espais. Consultau més informació al facebook de l’Ajuntament de Sineu.

Per altra banda, també s’ha informat del retorn del servei de préstecs de llibres per part de la Biblioteca de Sineu. Se suposa que serveis addicionals com el conta-contes continuaran oferint-se a través dels perfils socials municipals.

Totes aquestes senyals, juntament amb la reobertura de les terrasses d’alguns cafès i restaurants, demostren la evident desescalada promoguda pel govern de l’Estat.