La música clàssica ha omplert el claustre de l’Ajuntament

A hores d’ara finalitza el primer concert del Festival de Música de Sineu, un projecte cultural municipal que s’integra en les Nits a la Fresca.

Les Nits a la Fresca proposen dissabtes de música clàssica i cinema durant els mesos de juliol i agost al centre sociocultural de Sa Quintana i al claustre de Sant Francesc. La recaptació dels esdeveniments serà destinada a finalitats socials, segons la sala.

Cent cinquanta persones han gaudit d’un concert dirigit pel pianista A. Oyágüez, acompanyat de violí, viola i violoncell. Tots els assistents, a excepció dels músics han lluït el corresponent morral, típic dels temps del coronavirus.

La pròxima cita és dia 25, també al claustre, amb música popular espanyola i taiwanesa interpretades a piano i saxofon.

Les entrades per dia 25 de juliol i dia 9 d’agost ja estan disponibles a les oficines municipals i a la biblioteca.