Novetats als serveis socials municipals

Segons informa el consistori a la web de l’Ajuntament, s’ha signat un acord amb l’Obra Social “la Caixa” per fomentar els serveis socials municipals.

Aquest conveni aporta, com a novetat, un conjunt de targetes moneder recarregables, per agilitzar la tasca del col·lectiu de professionals dels afers socials, suprimint-se així l’ús dels xecs d’aliments. Aquestes targetes podran ser emprades per les famílies usuàries del servei d’assistència social local. A més, s’hi sumen tres mil euros al pressupost municipal destinat a afers socials, per contribuir a la resolució dels problemes derivats de la falta d’ingressos econòmics i d’aliments a conseqüència de la crisi del SARS-CoV-2.

Han assistit  a la trobada la tècnica d’Acció Social de “la Caixa” a Balears, Joana Maria Gelabert; la regidora de Benestar Social, Rosana Rebassa; i el batle de Sineu, Tomeu Mulet, entre altres.