‘Seny i responsabilitat’ per al 10 d’agost

L’Ajuntament de Sineu ha reclamat seny i responsabilitat en una publicació realitzada fa pocs minuts als seus perfils socials, a on ha informat sobre la signatura d’un ban informatiu per part del batle, recordant la normativa extraordinària aplicable com a conseqüència del coronavirus.

La Sala ha impulsat aquesta publicació i ha programat un dispositiu policial d’una vintena d’agents per controlar possibles concentracions de persones el dilluns 10 d’agost, malgrat la suspensió de la festa rosa. Entre altres regulacions, s’han prohibit les barres i la música als exteriors i s’ha recordat que es poden aplicar multes econòmiques, des dels 100 euros per no portar mascareta, fins als 600.000 euros per a sancions molt greus.

Recordem que la Muchal Foundation, al contrari que les organitzacions d’altres neofestes com les Clovelles, la Revolta o l’Embala’t, ha jugat al despiste dient que tot seria virtual i casolà, però publicant un cartell sobre la festa que afirmava textualment tenir-ho “tot a punt”.

El resultat d’aquestes mesures el podrem avaluar el pròxim dimarts.