L’Ajuntament baixa imposts i dóna ajudes a associacions culturals i esportives

Sembla curiós que en plena crisi de la Covid Sineu baixi imposts mentre Madrid els puja a tot el país. La Sala ha distribuit avui matí una noticia que anuncia la reducció de la taxa de fems a tothom: negocis, industria, petit comerç i habitatges particulars.

Aquesta reducció és d’entre un cinc i un deu per cent i afecta tant a la taxa ordinària com als sineuers que s’han acollit al programa d’inspecció de fems. L’equip de Tomeu Mulet fa efectiva aquesta mesura, ja anunciada el passat mes de maig quan presentaren el pla Reactivam Sineu.

A més, també s’aprovà un conjunt de subvencions nominatives a les associacions culturals i esportives del poble. Es decidí emprendre aquest camí, en lloc d’aplicar barems i burocràcia, per alleugerir els comptes de les entitats locals i funcionar de forma més ràpida i àgil respecte anys passats. Les ajudes s’han atorgat fent una mitjana de les quantitats obtingudes els anys 2018 i 2019.

Segons afirma l’Ajuntament, la proposta de l’equip de govern comptà amb el recolzament dels grups de l’oposició.

Foto: Ultima Hora