L’aigua de Sineu torna al Parlament

Avui matí el Parlament ha tornat a tractar la polèmica sobre la qualitat de l’aigua de Sineu.

En una intervenció de l’oposició, el diputat Miquel Vidal (PP) ha recordat al conseller de Medi Ambient, Miquel Mir (MES), que l’aigua que es consumeix a Sineu i Llorito és tòxica des de fa més d’una dècada i qüestionant quant es donaran solucions a ambdós pobles del Pla, tinguent en compte que existeix un pla hidrològic insular.

Aquesta polèmica aviat ha saltat als mitjans de comunicació, amb un reportatge a MallorcaDiario i una retransmissió d’IB3 a través del programa de la periodista Neus Albis. En aquest darrer mitjà han comparegut els alcaldes de Llorito i Sineu, Antoni Bennàssar i Tomeu Mulet. L’edil sineuer ha informat que des del dia en que fou nomenat batle ha treballat en aquest tema i que espera que aviat hi hagi solucions i bones notícies pels sineuers i sineueres.

Recordem que l’aigua no és apta ni per beure ni per cuinar. Per arrodonir la intervenció de control al Govern, només hauria faltat que el parlamentari del PP s’hagués presentat a la cambra amb un tassó d’aigua sineuera, a l’estil Julia Roberts en la pel·lícula Erin Brockovich. El conseller de Medi Ambient se l’hauria begut…?