El II Duatló de Sineu omple de vida i esport els carrers

Avui matí 150 esportistes han parricipat al 2n duatló de Sineu. La competició s’ha desenvolupat al redol d’es Fossar, el vial i la carretera de Sant Joan.

Des de ben matí el poble s’ha vist ple de vida; l’organització disposava de l’inici i la meta a la plaça d’es mercat, així com un punt d’avituallament per als participants. Durant tota la jornada l’speaker ha fet crides a públic i participants per mantenir distàncies i mesures de seguretat.

El duatló ha repercutit molt positivament en l’economia municipal. Diversos cafeters han expresat la seva satisfacció en veure terrasses plenes i demanda dels seus serveis. De fet, fins i tot als voltants del centre de salut i el poligon industrial estava estibat de vehicles dels visitants procedents de fora poble.

Com a anècdota incident, destacar la caiguda de dos esportistes, durant la fase ciclista, al tros de recorregut de la plaça de s’Era. Ben aviat els serveis sanitaris han acudit a atendre els accidentats.

I també feminisme

Paral•lelament, a la part alta d’es Fossar s’ha viscut una reivindicació de l’associació ‘Dones d’Arrel’ en motiu del dia de la dona treballadora.

Unes 10 persones d’aquesta organització feminista ha endiumenjat l’estàtua del rei Jaume II i ha reivindicat noms de dona pels carrers de Sineu.