Moviments polítics?

Contràriament al que molts desitjarien, no; no perilla la coalició de govern entre Ciudadanos i el Partit Popular de Sineu.

Hauria estat ben possible que des de la direcció autonòmica del partit frontissa s’hagués pressionat al regidor Jaume (Cs) a fer qualque moviment contra el soci majoritari del govern local, però aquest no és el cas. Maldament les aigües polítiques nacionals vagin ben remogudes, fonts properes a l’entorn local del partit d’Arrimadas afirmen que el govern PP-Cs és més sa que un gra d’all. De fet, ahir va sortir publicat a Ultima Hora que l’exbatlle i actual regidor de Ciudadanos podria tornar al Partit Popular. Emperò, d’aquí a 2023 moltes coses poden succeïr.

Per contra, ara que els bars tenen més vida, es conversa de terrassa al redol d’Es Fossar la falta de cohesió i l’enfrontament dins l’esquerra sobiranista. Recordem que Gent per Sineu està integrat per MES, Esquerra Republicana de Catalunya i Independents; però hi ha algun component d’aquests tres que ja va per lliure.