Pressuposts i pa amb sobrassada

L’Ajuntament va aprovar anit passada, en sessió de ple ordinari, el pressupost municipal per l’any 2021.

Els comptes pugen a un total de 3.152.100,46 euros; quasi 242 mil euros més respecte al 2020; pugen les partides d’ajudes socials i comerç i davallen les de festes i cultura. Els pressuposts van ser aprovats per majoria absoluta amb l’abstenció socialista i els vots contraris de Gent per Sineu (GxS). 

Durant la sessió el batle comunicà que enguany tornarà a suspendre-se l’aplicació de la taxa d’ocupació de via pública que grava als bars i restaurants i que la taxa de fems s’abaixarà entre un 5 i un 10% a tothom. L’Ajuntament també anuncià que aviat es llançarà una línia d’ajudes directes, valorada en 90.000 euros, destinada als comerços afectats per la crisi.

La sessió fou crispada amb una polèmica estèril sorgida de l’esquerra nacionalista, que acusà l’equip de govern -entre retrets, interrupcions i crits- de ser poc faner i haver recuperat la mostra de matances sense complir la legalitat. Podeu reviure els moments amb més histèria i polèmica fent clic aquí.

El batle finalitzà la sessió desitjant la tornada de la normalitat, unes bones festes de Setmana Santa i que ben aviat pugui menjar pa amb sobrassada tothom.