Torna el manescal al mercat del dimecres

La Sala ha anunciat avui matí la recuperació del servei veterinari destinat als pagesos i ramaders de Sineu i de tota la comarca del Pla.

El servei se’n encarrega de vetllar per la salut animal i esdevé fonamental per a un sector productiu molt perjudicat. El manescal estarà disponible tots els dimecres, entre les 9 i les 13 hores, pal·liant els perjudicis causats a les persones del camp durant els darrers anys. La recuperació d’aquest servei destinat al sector primari s’ha produït a iniciativa de l’Ajuntament de Sineu després de diverses peticions al FOGAIBA, organisme del Govern de les Illes Balears.

El batle Mulet destaca la bona sintonia amb el director general de l’ens autonòmic i la seva predisposició a recuperar aquest servei tan important per a un mercat i un poble que volen ser referents per al món rural.