El PP demana al Consell la reforma de la carretera vella de Petra

El Partit Popular de Sineu reclama a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera (PSOE), la millora i ampliació de la carretera de Sineu d’ accés a Petra. En aquest sentit, el Grup Popular presentarà una moció al respecte al ple de la institució insular.

El batle de Sineu, Tomeu Mulet (PP), ha incidit avui matí en que “és una inversió molt important per a la millora de la seguretat i de la imatge del nostre poble” i el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, diu que “farem el que faci falta per a que la presidenta Cladera accepti la petició de Sineu en ser una carretera tan transitada”. Així, s’insta al departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca la redacció i execució del projecte per la millora i eixamplament del tram d’un kilòmetre de la carretera MA-3300 “amb la finalitat d’aconseguir una major seguretat en i circulació de vehicles i ciclistes, així com l’adequació dels vorals”.

A la moció hi queda palès, a més, que “la carretera MA-3300 té un alt nivell d’afluència de transport pesat, a conseqüència de l’existència de les pedreres, i tenint en compte que la circulació i l’afluència de ciclistes i vehicles particulars és elevat, és més necessari que mai tenir unes infraestructures en bon estat de conservació i segures”.