Èxit rotund del mercat nocturn

Anit passada es Mercat, sa Plaça i els carrers dels voltants celebraren el darrer mercat nocturn.

Aquesta iniciativa promoguda per la Sala ha tingut la sort de gaudir de quatre nits sense brusca, carrers de gom a gom i terrasses plenes. De fet, la setmana anterior a la celebració de cada edició, cafeteries, bars i restaurants ja tenien l’aforament complet. Una bona bufada d’aire fresc per a l’economia del sector de la restauració.

Respecte a l’organització, és destacable la qualitat de les paradetes. Tots els llocs, de caràcter artesà, van exposar productes alimenticis, decoració i artesania. Per al batle, la iniciativa coordinada per la regidora Ramis, “va néixer com una nova proposta per dinamitzar l’economia local, ajudar sectors perjudicats per la crisi de la covid i també com una nova alternativa d’oci”.

El darrer mercat nocturn complementà la música present a carrers i carrerons, amb una actuació a sa Plaça del dj Pep Tronik, que va fer les delícies a gent de tot tipus d’edat, ideologia i procedència.