Suspenen la festa del DIA Q

L’Ajuntament acaba de publicar a la plana web municipal que l’organització de les quintades suspèn la festa d’horabaixa que s’estava organitzant a la plaça del mercat.

Segons +TortsQ1Ganxo i la Sala, durant els darrers dies s’ha vist s’ha vist com jovent d’altres poblacions s’havia organitzat per acudir a Sineu a gaudir del dissabte i que seria inevitable una allau d’assistents al voltant d’es Fossar, com ha succeït recentment a altres localitats, i no es podria controlar el risc d’organització de botellades i incidents com ha succeït a municipis dels voltants. És probable que aquesta decisió s’hagi adoptat vistes les conseqüències patides durant els darrers dies a pobles com Alcúdia o Muro, on es van arribar produir aldarulls i, fins i tot, un cotxe policial va patir greus incidents.

L’organització demana continuar celebrant els dinars de germanor amb seny i responsabilitat. i agraeix el civisme i la bona predisposició dels sineuers a participar en la que havia de ser una festa de Sineu i només per a Sineu.