Vaga encoberta? “Que se coman la mierda”

Durant els darrers minuts s’ha fet viral per nombrosos grups de whatsapp un missatge d’audio, suposadament gravat per un sindicalista de Comissions Obreres, parlant de la suspensió de la vaga indefinida de recollida de fems.

En l’àudio s’escola una veu dir “el aplazamiento quiere decir que hoy hay que ir a trabajar. Pero hay que ir a trabajar mínimos, dar vueltas, no trabajar. Es decir, no os matéis a trabajar, que la mierda esté una semana en la calle. Es decir, no trabajéis, es decir, que se coman la mierda“. La veu, aparentment, és de Miguel Ángel Pardo, secretari d’hàbitat de CC.OO. a Balears. Quin hàbitat, que ens vol deixar Comissions Obreres a Sineu!

El missatge de veu continua dient que “Se ha aplazado por si acaso hay alguna amenaza o hay alguna sanción coger y seguir la vuelga. Pero bueno, vamos a esperar acontecimientos y que siga la mierda en la calle. Pasáis, dad vueltas con los camiones, pasáis, dais una vuelta y otra vuelta, vais cogiendo una bolsita y otra bolsita… Y a gastar gasoil“.

És important recordar que les conseqüències d’aquesta vaga les paguen municipis com Sineu, quan la protesta és contra empreses contractistes com Melchor Mascaró.

Àudio: