L’Ajuntament reclama una solució definitiva per les goteres del pavelló

En una nota de premsa publicada ahir horabaixa, l’Ajuntament de Sineu va lamentar que el pavelló de l’Institut torni tenir goteres després de l’obra de l’any passat.

Segons l’equip de govern de Tomeu Mulet (PP), “aquesta situació és insostenible”, ja que durant aquesta legislatura s’han arribat a gastar prop de 70.000 euros per eliminar aquest problema i millorar la recollida de pluvials.

Recordem que les darreres obres van ser executades a finals de la primavera de 2020, i que aquesta darrera intervenció es suma a una anterior, que data de 2016, quan es va instal·lar una nova canal de recollida de pluvials, durant el govern de Gent per Sineu.

En aquesta línia, resulta curiós que l’oposició faci befa de l’estat de les instal•lacions esportives dient que “són les Fonts Ufanes”, enlloc de reclamar responsabilitat a la conselleria d’Educació que dirigeix Martí March (PSOE).

“L’Ajuntament de Sineu reclama una intervenció urgent i efectiva i sol·licitarà una reunió amb els responsables de la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears”, finalitza el comunicat.